ZAYIFLAMA ÇAYLARI
08:06 | Author:
ENDER SARAÇ TARİFLERİ:

Ender Saraç' ın göbeği eritmek için bir kaç önerisi:
Dr Ender Saraç' a göre göbek bölgesinde ki yağların eritmesi çok zor olan yağlardan olduğunu belitmektedir. Buradaki yağların yapılacak diyetlerle geç eriyeceğini ancak diyete egzersiler, bitkisel ilaçlar ve yine bitkisel herkesin evde yapabileceği ürünlerle takviye edilirse hızlı ve etkili bir şekilde göbek bölgesinde ki yağlardan kurtulabileciğimiz belirtir. Ender Saraç'ın hazırladığı ve göbek eritmeye etkili bir masaj yağı tarifini vereceğiz.

MALZEMELER:
1 çorba kaşığı Biberiye yağı
1 çorba kaşığı Okaliptus
1 çorba kaşığı Susam yağı
1 çorba kaşığı Limon suyu
Hazırlanışı: Tüm malzemeler iyice karıştırılıp düzenli olarak karın bölgesine dairesel olarak yapılan masajla kısa sürede göbek bölgesinde ki yağlardan kurtulabileceğinizi belirtiyor.

Ender Saraç'ın Metabolizma Hızlandırıcı Tere Tohumu Önerisi:
Dr Ender Saraç'a göre zayıflamak için yapılması gereken en önemli madde metabolizmayı hızlandırmaktır. Metabolizmayı hızlandırmak için 1 tatlı kaşığı bal ile tere tohumu beraber tüketilmesi gerekmektedir. Sabahları aç karnına tere tohumu yutmak ve 1 bardak sıcak su içilmesinin metabolizmayı hızlandıracağını da eklemektedir. Dr. Ender Saraç tere tohumu belirli bir süre düzenli kullanılırsa triod hormonu başta olmak üzere metabolizmayı uyarıcı bir etki yaparak metabolizmanın canlanıp hızlanmasına yardımcu olacağını belirtmektedir.
UYARI: Mide ülseri ve mideyle ilgili problem yaşayanların tere tohumunu dikkatli kullanmaları gerekmektedir.

Ender Saraç'ın Haftanın tek günü önerisi:
Sabah kalkar kalkmaz aç karnına 1 bardak ılık suyun içine 10 damla limon suyu, yarım tatlı kaşığı bal katılarak içilir.
Kahvaltı: 1 adet Şeftali, 1 adet yeşil alma
Ara Öğün: 2 parmak kadar taze dil peyniri atıştırılmalı.
Öğle: Izgarada pişmiş 1 porsiyon kadar tavuk göğüs kısmı, bol roka ve taze soğan salatası
Ara Öğün: Yeşil elma
Akşam: 1 dilim ekmek, mevsim salatası, 5 kaşık kadar zeytinyağlı fasulye .
Gece: 1 bardak yağsız şekersiz bol tarçınlı süt, rezene çayı, yeşil çay, avokado yapraklarıi kiraz ve mısır pskülü berbaer demlenip 3 - fincan içilmeli. Ender Saraç zayıflamak isteyenlerin bol bol bitkisel zayıflama çayları içmeleri gerektiğini belirtiyor.

Evde hazırlayabileceğiniz bir kaç tane Ender Saraç zayıflama çayı tarifleri:
1 su bardağı suyun içine 1-2 adet avokado yağrağı, küçük bir tutam mısır püskülü ve kiraz sapı, 1 çay kaşığı rezene tohumu ve 1 çay kaşığı kadar da yeşil çay bir kaç dakika kaynatıldıktan sonra 5 dakika kadar demlenmeye bırakılır ve şeker ya da başka bir tatlandırı eklemeden hazırlanan karışımın ince bir dilim limonla içilmesi tavsiye edilir.

Ender Saraç'ın beşi biryerde zayıflama çayı:
Obezite tedavisinde etkili olan ve tedavide kullanılan Mate yaprağı, Vücutta fazlaca bulunan toksinleri atmaya yarayan yeşilçay, idrar sökücü özelliğinden dolayı kilo vermeyi kolaylaştıran funda yaprağı, Yağları erittiği bilinen ve hazmı kolaylatıran biberiye ve sıkça duyduğumuz yağları yaktığı bilinen ve vücutta bulunan fazla suyun atılmasına yardımcı olan kekik. Bu beş bitki çay demler gibi karıştırıp demlenecek ve aç karna başta olmak üzere sık sık içilmeli.

Berna Laçinin mucize zayıflama çayı formülü:
3 yemek kaşığı Elma Kurusu
2 çay kaşığı tere Tohumu
2 yemek kaşığı Sinameki
1 adet kabuk Tarçın
2 yemek kaşığı Kuşburnu
1 kahve kaşığı Mate yaprağı (3-4 tane)
4-5 tane Gülhatmi (afrika çiçeği )
3 yemek kaşığı ıhlamur
2 yemek kaşığı civanperçemi
1 yemek kaşığı melisa
1 adet zencefil
3 yemek kaşığı ebegümeci
3 adet ardıç tohumu

Yukarıdaki malzemelerin hepsi karıştırılıp blendardan geçirilen ve toz haline gelen bu karışımdan 2 yemek kaşığı karışımı 2 su bardağı kayanayan suda karışıtırılı ve 15 dk kadar demklemeye bırakılır. Her sabah aç karnına içilir.
This entry was posted on 08:06 and is filed under , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum:

Hürriyet haber