HIZLI ZAYIFLAMAK
06:02 | Author:

HIZLI KİLO VERMEK:



Bir dirhem bin ayıp örter. Sözü artık eskidi.



Her kadın hemen kilo vermek için uğraşır. Diyetsiz, sporsuz, egzersizsiz zayıflama ilaçları olmadan. Ama böyle kilo vermek her zaman en doğrusu olmayabilir. Kilolarımızdan kurtulurken sağlığımızdan da olmayalım. Bunun en güzel vücudumuz için zayıflamanın ne kadar hızlı olacağını bilmektir.



Kilo vermenin en doğru ve en etkili yöntemi vücudumuzda biriken yağlardan kurtulmaktır. Yağlar deri altlarında, böbreklerde, kas liflerinin aralarında ve kalp çevresinde depolanırlar. Yağlar vücudumuzun yedek enerjileridir. 1 gr yağ yakılırsa tam 9 kalori enerji verir. 60 kiloluk bir insan normalde 9 kg yağ depolar.



Yukarıda belirtildiği gibi 60 kiloluk bir insan 9 kg ortalama bir yağ depo eder. Bunun ancak 1 gr yakılırsa 9 kalori enerji sarf eder. Bu durumda bizim daha hızlı enerji vermemiz için gün içerisinde çok fazla enerji kaybetmemiz gerekecektir. Enerji kaybetmekse ancak yağların yakılması ile olur.



Hızlı kilo vermek için; Yağların yakılması gerekir. Artık günümüzde tıbbın, bilimin ilerlemesiyle çok daha hızlı zayıflamamız için bir sürü ispatlanmış, tamamen doğal bitkisel kapsüller üretilmiştir. Hiç bir yan etkisi olmayan bu kapsülleri kullanmak zayıflamanız için yeterli olacaktır. Ancak bu bitkisel kapsüllerle beraber yapılan ölçülü olmak şartıyla sağlıklı diyetler,
egzersizler, yürüyüşler sizin daha hızlı kilo vermenize yardımcı olacaktır. Hızlı kilo verme konusunda artık bir ekol olmuş biridir Halil Kargulu.



Diyet sırasında tükettiğiniz suya da dikkat etmelisiniz. Su insan hayatında önemli bir yere sahiptir. İnsan vücudunun % 50 - % 60 ı sudur. Kilo vermek istediğimizde vücuttaki fazladan depo edilmiş yağlar yakılır. Ama ne kadar yağ yakılıyorsa o oranda da su oranının artması gerekir. Hızlı hızlı kilo vermek istediğimizde vücudumuzun kaybettiği ağırlığın 2/3'ünü vücut kas kitlesi, geri kalan kısmını ise vücut suyu oluşturur. Kaybedilen bu kilo kısa zaman da yağ olarak tekrar geri gelir. Bu tür nedenlerin olmaması için dengeli beslenmektir. bol su içmek ve tek öğün diyetten kaçınılmalıdır. Mutlaka 3 ana öğün, 3 ara öğün tüketilmelidir. Yaklaşık 1000 kalori harcıyorsak 1 litre su içilmelidir. Az su içmek aynı zamanda vücudun ödem oluşturmasına neden olur.



Günümüzde zayıflamak için yapılan yanlışlıkların başında zayıflama metotları gelir. Zayıflamak için yağ yerine su kaybının tercih edilmesi en büyük yanlıştır. Dikkatsizce yapılan saunalar, su az içilmesi, idrar söktürücü kullanımının artması ve çok sıcak aletlerin terlemek için kullanılması en büyük yanlıştır. Bu tür yapılan uygulamalar vücuttaki yağ oranını azaltmaz sadece yağsız olan bölgelerdeki suyun kaybolmasına neden olur. Bu şekilde hızlı zayıflamak zamanla kaybedilen suyun yağ olarak vücuda geri alınmasıdır.



Artık günümüzde sağlıklı bir şekilde ve hızlı bir şekilde kilo vermek için ülkelerin sağlık bakanlıklarınca onaylanmış, yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda etkileri ispatlanmış tamamen bitkisel zayıflama kapsülleri vardır. Düzenli kullanımlarıyla inanılmayacak başarı öyküleri olan bu bitkisel kapsüllerin hiç bir yan etkisi yoktur.



FİGURİN:



Figurinin etkileri kliniksel olarak kanıtlanmış, tamamen bitkisel bir kapsüldür. Figurin özellikle vücudunuzun formunu ayarlar. Sağlıklı bir şekilde kilo verdiren, vücuttaki fazla yağların depo edilmeden parçalanmasını sağlayan, en uygun şekilde zayıflamaya yardımcı olan ve incecik bir vücuda sahip olmak için en etkili, en çabuk ve en zahmetsiz bir bitkisel kapsüldür.



Dünyanın yaklaşık 80 ülkesinde kullanılan ve ülkemizde de kullanılmaya başladıktan sonra oldukça başarılı sonuçlara ulaşan Figurin bitkisel zayıflama kapsülü ile zayıflamak, ince birvücuda sahip olmak artık zor değil. Sadece zayıflatmakla yetinmeyip aynı zamanda ideal kilonuzu da kontrol altında tutmaya yarar. Figurin test edilip onaylanan bitkilerden oluşmaktadır ve tamamen güvenilir bir bir zayıflama kapsülüdür.



DİYET BAND:



Tıp dünyası tarafından büyük bir devrim olarak kabul edilen diyet bant deri yolu sürekli bir emilim sağlar. Ağız yoluyla almaya gerek kalmadan zayıflatan bu ürün; çok iştahı olanların iştahını bastırıp tokluk hissi verir. Yavaş yavaş etki gösterdiği için kullanımı sonunda verilen kilolar geri alınmaz. Özellikle bölgesel yağlara iyi geldiği kanıtlanmıştır. Diyet bandı kullanırken size verilen özel diyete de uymalısınız. Özel menüsüne uyulduğunda etkisini daha da hızlı bir şekilde gösterir. Diyet bandı hem erkekler hem kadınlar için çok uygundur.



DİYETMAX:



Etkisini hemen gösteren ve 24 saat sürdüren, yemek yeme ihtiyacınızı azaltan, metabolizmayı hızlandıran süper etkili üründür. Diyet olmadan, spor yapmadan, ilaç kullanmadan zayıflamanın keyfine varacaksınız. Diyetmax binlerce insanı kolayca zayıflatan bir ürün olmuştur. İçerisinde 30 adet bulunan bantlardan her gün bir tanesini kullanmak suretiyle bir aylık bir uygulama süresi vardır.



T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI İLK VE TEK ZAYIFLAMA BANDI DİYETMAX tır.





This entry was posted on 06:02 and is filed under , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 yorum:

On 12 Şubat 2010 03:17 , Ayça dedi ki...

Figurin'i kullanmak bu güne kadar yaptığım en iyi şeylerden biriydi.Zayıflamak harilka bir duygu.Zeynep Bahadır.Bursa

 

Hürriyet haber