GÖĞÜS BÜYÜTÜCÜ
02:58 | Author:
BRAS GEIN PLUS İLE SADECE 3 AYDA HAYAL ETTİĞİN GÖĞÜSLERE SAHİP OLMAK İSTER MİSİN!

3 ay gibi kısa bir sürede birçok kadının hayal ettiği o dolgun göğüslere sahip olmak artık zor değil.

90 GÜNDE DAHA BÜYÜK, DAHA YUVARLAK, DAHA SERT GÖĞÜSLERE SAHİP OLACAKSINIZ!

  • Daha dik, daha yuvarlak ve daha diri göğüslere ulaşmak artık çok kolay.

  • Emzirme sonrasında göğüslerde meydana gelen sarkmalara, gevşemelere, sarkıklıklara Breast Gain Plus göğüs büyütücü ile son.

  • 90 günde herkes size hayran olacak ve kimse gözünü sizden ayıramayacak.

  • Kısa süre içinde doğal yollarla göğüslerinizde ki değişime siz bile hayran kalacaksınız.

  • Ödemesi ister kredi kartı peşin ya da taksit, ister indirimli havale, isterseniz kapıda ürün teslimi sırasında nakit ödeme yapabilirsiniz.

Amerika’ nın ünlü Dateline NBC, The Montel Williams Show gibi programlarında Bras Gein Göğüs Büyütücü haplarına yer verilmiştir. Sadece televizyon kanallarında değil yazılı basınında dikkati çekmiş olan Bras Gein Göğüs Büyütücü haplarının yararları, başarıları konu olmuştur. Yazılı basında cerrahi operasyon yapılmadan göğüslerin düzgün bir şekilde büyüdüğünden, şeklinden, sertliğinden bahsedilmiş ve bir sürü de başarı hikâyesi yer almıştır. Bras Gein Göğüs Büyütücü hapları; göğüslerde meydana gelen deformasyonları bıçak altına yatmadan %100 doğal olan bu tablet kadınların hayatlarını kolaylaştırmıştır. Artık göğüs büyütme operasyonlarına tonlara para harcamayacak ve olumsuz sonuçlarına katlanılmayacaktı. Hem acı çekmeyecek hem de ameliyat sonrasında göğüslerde kalması muhtemel izler olmayacaktır. Üstelik göğüsleri dikleştirmek ve daha yuvarlak hale getirmek için kullanılan yapay parçalar (Silikon) bulunmayacaktır.
BRAS GEIN PLUS la ilgili bir sürü başarı hikâyeler vardır. Kullanan birçok kadın, göğüslerinin çok kısa bir zaman diliminde istediği büyüklüğe ve sertliğe ulaştıklarını dile getirmişlerdir.

SONUNDA OLMASI GEREKEN İLGİYİ HAKKEDİYORSUNUZ.

Ve artık göğüs büyütme ile ilgili tüm bu başarılı çalışmalar ünlü televizyon programlarında ve yazılı basında yer almıştır.

Bras Gein Göğüs Büyütücü hapları kadılarının göğüslerinin büyüklüğünü, sertliğini ve yuvarlaklığını arttıracak tamamen doğal bir üründür. Bu ürün birbirinden benzersiz olan 13 bitkiden bilimsel çalışmalar sayesinde özel olarak üretilmiştir. İçeriği tamamen doğal olduğu için güvenle kullanabileceğiniz ve piyasada satılan diğer ürünlerden farklı bir üründür.

Göğüslerde ki değişim ergenlikle birlikte başlar. Yapılan bilimsel araştırmalar göğüslerde ki bu değişimin en başta östrojen (kadınlık hormonu), prostaglondin, prolactin ve diğer bileşenlerin neden olduğu saptanmıştır. Bu hormonların dengesizlikleri yüzünden göğsün büyümesi, şekli bozulabilir. Büyümesi yavaşlayabilir.
Göğüs büyütücü bras gein plus formülünde phytoestrogen bulunur. Günümüzde Asyalı kadınlar meme kanserine yakalanmamak için, içinde phytoestrogen içeren bitkiler kullanmaktadırlar. Üstelik phytoestrogen yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda da meme kanseri, kalp krizi ve menopozun olumsuz etkilerini azalttığı saptanmıştır. Phytoestrogen içeren bu bitkileri kullanan kadınların göğüslerindeki büyüme fark edilmiştir. BRAS GEIN PLUS tamamen bitkiseldir. Çemen boyutu, rezene tohumu, dong quai kökü, deve dikeni, karahindiba kökü, su teresi, kahverengi deniz yosunu, doğal östrojenler içerir. Zaten bu bitkilerin faydaları da yüzyıllardır bilinmektedir.
BRAS GEIN PLUS kullanan kadınların bünyesel yapılarına bağlı olarak kimi 4 hafta gibi kısa bir sürede kimi ise 5 – 8 hafta süre sonunda göğüslerde ki büyümeyi fark etmişlerdir.
BRAS GEIN PLUS içeriğinde kullanılan bitkiler zaten yüzyıllar boyunca kullanılmıştır. Kullanılan bu bitkiler için yan etkisi, tehlikesi ve uyarısı bulunmamaktadır. Bu bitkiler AMERİKAN GIDA VE İLAÇ ÖRGÜTÜ (FDA) ve GÜVENLİ YİYECEKLER LİSTESİNDE yer almaktadır. Ayrıca bu ürün eczanelerde satılmasına rağmen ilaç statüsünde değil, bitkisel ilaç statüsündedir ve reçetesiz satılmaktadır.

YAN ETKİLERİ:
BRAS GEIN PLUS yukarıda da bahsettiğimiz gibi tamamen bitkisel olduğu için hemen hemen hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Ama bazı kadınlar BRAS GEIN PLUS ı kullanmaya başladıkları ilk zamanlarda kabızlık çektiklerini ve bu sürenin çok kısa süreli olduğunu belirtmişlerdir. Çok az da olsa bazı kullanıcılarda diğer tüm ilaçlarda olduğu gibi deri döküntülerine sebep olduğu görülmüştür. Bu durum karşısında ilaç ya bir süreliğine kesilmeli ya da günlük dozajı azaltılmalıdır.

UYARILAR:
BRAS GEIN PLUS emziren kadınlarda süte geçmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Ancak emzirme dönemimde göğüslere süt birikmesi ve bebeğin emmesi nedeniyle göğüs sürekli bir değişim içinde olduğundan, ilaç etkisini bu dönemde yeterince gösterememektedir. Bu nedenlerden ötürü emziren kadınların bu dönemlerde ilacı kullanmamaları tavsiye edilir.

ÜRETİCİ FİRMA ULTRA HERBAL HAKKINDA:
Ultra Herbal firması, yıllardır birçok başarılı bilimsel araştırmalar yapan, tamamen %100 doğal ürünler üreten ve bu ürünlerin gelişmesini sağlayan bir sürü uzmanın bulunduğu büyük ve güvenilir bir firmadır. Ultra Herbal ürünleri kısa bir sürede hızlı bir yükseliş gösterip, ürünleri dünya çapında tanınmaya ve satılmaya başlamıştır. Üstelik AMERİKAN GIDA VE İLAÇ ÖRGÜTÜ (FDA)’ nın onay sertifikasını almıştır.
Ultra Herbal firmasının amacı müşterilerinin göğüs büyütmek için harcadıkları paraların büyük bir bölümünü kurtarmak, operasyon riski olmadan göğüslerdeki deformasyonları kolaylıkla düzeltebilecek %100 doğal ürünler üretmektir.

KULLANICI GÖRÜŞLERİ:
Ben 33 yaşındayım ama göğüslerimde bu yaşta sarkmalar oldu. Bunun ilersinden korktuğum için bras gein göğüs büyütücüyü kullanmaya başladım ve 2,5 aydır kullanıyorum ve oldukça memnunum. Daha sıkı daha dolgun göğüslerim oldu. Teşekkür Ederim. Azize Bektaş

Selam ben 49 yaşındayım ve 30 çocuk emzirdim. Şimdi göğüslerim oldukça yumaşadı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 1 aydır Breast Gein göğüs büyütücüyü kullanıyorum. Şimdiden harika gözüküyor. Herkese tavsiye ederim. Hatice Erbil

Selam. Ben göğsümden ameliyat oldum bir nedenden ötür ve göğüslerim çok kötü bir hale geldiler. Taki 3 ay önce göğüs büyütücü breast geini görene kadar. Harika bir tablet. Doktoruma sordum kullanmam da hiç bir sakınca görmedi üstelik bu ilacın menopozun etkilerini azalttığını bile söyledi doktorum. Şimdi artık kullanmıyorum. Çünkü göğüslerim deyim yerinde ise taş gibi :) Herkese tavsiye ederim. Suna Benlikaya

Ben 17 yaşındayım ve göğüslerim çok küçük ve yumuşak. Annemle beraber gittiğim doktor bana bu tableti kullanmamı önerdi ve bende kullanmaya başladım. Sadece 3 kutu kullandım şimdi mükemmelim. Teşekkür ederim doktoruma. Nalan Aksoy

51 yaşındayım ve göğüslerim artık yokolmuştu. Ben ameliyat olmayı düşünmüştüm ama son çare olarak pek inanmasamda Breast Gein göğüs büyütücü hapını kullandım. Şimdi oldukça memnunum. Eskiden 75 kullandığım göğüslerim şimdi 85 ve daha sert oldu. Harikayım . İsimsiz

Artık breast gein ile daha yuvarlak ve daha sert göğüslere sahip oldum. Teşekkürler bras geine. Berfin Kejmer

This entry was posted on 02:58 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum:

Hürriyet haber