BOTOKS KREMİ
06:18 | Author:
BOTOKS NEDİR:
Botoks; “Clostridium botulinum” adlı bakteriden üretilen bir protein çeşididir. Bu protein aslında yıllardır göz hastalıkları ve nöroloji alanında kullanılmaktadır.

BOTOKS’ UN TEHLİKELERİ:
Botoks Botulinum toksim maddesi olam Clostridium adı verilen bir bakteri türünden elde edilir. Bu bakteri havasız olan ortamlarda büyür ve çoğalır. Eğer bu bakteri türü yediğimiz yiyeceklere bir şekilde bulaşacak olursa ölümcül bir etki bırakır. Bilinen zararları arasında kasları zayıflattığı hatta felce kadar götürdüğü bilinmektedir. Ayrıca solunum sistemini de oldukça tehlikeli bir şekilde etkileler.

Botoks uygulamaları; bu zehir küçük bir miktar kasa verilir ve kasın gevşeyip spazm olmasını engeller. Bu etki yani kasların gevşetilip spazmın önlenmesi uzun sürmez. Doktor tekrar gerek görürse bu toksin vücudun o bölgesine enjekte edilir.

KAS SİSTEMİ RİSK ALTINDA:
Vücudun istenen bölgesine enjekte edilen küçük miktar botoks her zaman istenilen etkiyi göstermeyebilir. Mesela yüzün kırışıklıklarına iyi gelmesi beklenen uygulama göz kapakların sarkmasına neden olabilir. Ancak bu kötü sonuçlu yan etki vücudumuzun daha uzak yani uygulamanın yapıldığı bölgeden daha uzak yerlerdeki kasları da etkileyebileceği konusunda hem fikirdirler.
Ayrıca bu uygulama her zaman hem daha riskli hem de daha maddi külfetlidir. Bu uygulamaların iyi bir tecrübeye sahip olmayan kişiler tarafından yapılması, uygulama yapılan yerlerin temiz ve steril olmaması, uygulamanın yapıldığı materyellerin dezenfekte edilmeyişi çok ciddi ve geri dönünüşümü olmayan sonuçlarla sonlandırılabilir. Bunun yanında uygulanacak olan dolgu maddelerinde vücuda olumsuz etkilerinin olabileceği de bilinmelidir.

Unutulmaması gereken bir diğer konu ise; kaçak olan kliniklerde yapılan botoks uygulamaları narkoz sırasında hastanın hayatını kaybettiği bilinen en büyük tehlikedir.

Unutmayın ki her ne kadar botoks doğal olduğu söylense de vüdumuza hammaddesi ZEHİR olan, sinirleri ve kasları felç eden bir uygulama olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız.
Botoks uygulamasını hayatında bir kez yaptıran kişilerin büyük bir kısmı ileride ki zamanlarda bu uygulamaya tekrar başvurdukları görülmüştür. Bu durum uygulamanın aslında bağımlılık yaptığını göstermektedir.

Botoks olağanüstü bir mucize değildir. Botoks yapılan yüz hiç bir zaman kalıcı olarak değişikliği muhafaza etmez. Üstelik 20 yaşınızdaki cilde sahip olmanız asla mümkün değildir. Botoks uygulaması herkese yapılmamakla birlikte başarısız sonuçlara neden olmaktadır.
NEDEN BONİE CREME ANTİRİDES:
Botoks uygulamaları görüldüğü gibi oldukça tehlikeli ve bir o kadar da masraflı olduğundan bilim dünyası bu konuda yeni çalışmalar başlatmıştır. Bayanlar yüzlerinin kuruluğunu, kırışıklığını gidermek için yüzü nemlendirici kremler ve bakım kürleri uygulamaktadır. Yapılan araştırmalar sonuçları kırışıklıkları gidermek için İsviçre'deki Dermscan laboratuarında bonie Anti-Rides Creme elde edilmiştir.
Syn-Ake teknolojisiyle SWISS TECHNOLOGY AWARD ödülü alan Bonie Anti-Rides düzenli kullanılarak 28 gün gibi kısa bir süre içerisinde etkisini göstermektedir. Bonie Anti-Rides Cremin sonuçları İsviçre'deki Dermscan laboratuarında yapılan testlerle ispatlanmıştır.

İÇERİK:
ÜRÜN İÇERİĞİ:
Cetyl Stearyl Alchol
Myristyl Myristate
Hydrogenated Polydecene-Nexbase 2006
Ocytl methoxy cinname- UVB filter-Cinnamon
Dl-Alpha Tocopheryl Acetate- Vitamin E
Deionized Water
Saccaride Isomerade-Pentavitin
Dipeptide Diaminobutyroyl
Benzylamide Diacetate-SYN-AKE
Phenoxyethanol
Methylparaben
Butylparaben
Ethylparaben
Propylparaben
Isobutylparaben
Methylchloroisothiazolinone
Parfüm

ETKEN MADDELER:
Dub VCI 10: Velvet Ester ile cilde kadife yumuşaklığı verir.
Next Base 2006: Cildi koruyucu filtre etkisi vardır.
E Vitamini: Hücre yenileyicidir.
Pentavitin: Cildin nem seviyesini dengeler. Piyasadaki diğer nemlendiricilerin etkilerini zamanla kaybettiği dönemlerde ise Bonie Anti-Rides Creme cildimizdeki ışıltıyı, nemi
kaybetmemektedir.
SIK SORULAN SORULAR:
Bonie Anti-Rides creme botoks kadar etkisi var mıdır?
Yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen bilgilere göre Bonie Anti-Rides Creme botoks kadar etkilidir. Ancak bu kremi gerektiği kadar ve düzenli kullanmakta fayda vardır.
Bonie Anti – Rides Kremin yan etkisi var mıdır?
Şimdiye yaşanmış herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.
Bonie Anti-rides Kremi ne zaman ve nasıl kullanmalıyız?
Kremi en az 28 gün günde iki defa temiz bir cilde düzenli olarak uygulaması gerekmektedir.
Kremin 28 günlük uygulaması kesilince krem etkisini kaybeder mi?
Kullanılması gereken 28 günlük süre kremin yüzde etkisini göstermeye başlayan süredir. İleride oluşabilecek çizgilerin önünü keseceğinden bu kreme devam etmek gerekmektedir. Bu süre herkeste aynı olmamaktadır. Yapılan istatistiklere göre kimilerine göre 17, kimilerine göre ise 46 gün gibi bir süreçte krem faydasını göstermektedir.
Kullanımı kesildiğinde kremin cildimizdeki etkileri nelerdir?
Kullanımı kesildiğinde ilerde oluşacak çizgileri engellemez ancak tedavi süresince yani kullanıldığı sürece onardığı çizgiler uzun bir süre rahatsızlık vermeyecektir.
Bonie Anti-Rides Krem diğer cilt kremleri ile kullanılabilir mi?
Kullanılması herhangi bir olumsuzluk yaratmaz ancak nemlendirici kremlerle beraber kullanılmasında herhangi bir olumsuzluk görülmemeiştir. Ancak kremin içinde cildimize yetcek bir nemlendirici özelliği bulunduğundan dışarıdan bir nemlendiriciye gerek yoktur.
Bonie Anti-Rides kremi kullandıktan hemen sonra makyaj yapmamızda sakınca var mıdır?
Herhangi bir olumsuzluğu yoktur. Ama makyaj bilindiği üzere zaten cildimize ufakta olsa deforme ettiği için kremin etkilerini azaltacağı düşünüldüğünden bir müddet makyaj yapılması tavsiye edilmez. Ama yapılmış olmasının cilde bir tehliksei yoktur.
Bonie AntRides kremde botoksta olduğu gibi yılan zehiri var mıdır?
İçeriğinde bir sürü madde vardır. Bu maddelerden sadece biri yılan zehrinin içinde bulunan bileşiklerden sadece biriyle aynıdır. O yüzden Bonie Anti-Rides Kremin yılan zehiri olduğu düşüncesi doğru değildir.

Sağlık Bakanlığının 05.02.2007 tarih ve 6029 sayılı bildirimi ile üretilmiştir.

Kullanıcı Fikirleri:
Bu kremi yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum. Çevremdeki herkes yüzümdeki değişikliği hemen farkettiler. Bu da çok hoşuma gitti. Bonie Anti-Rides Kreme teşekkür ederim. Sema Taşyapan 43 yaşında

Annem için bu kremi aldık. Şimdi annemin yüzündeki kırışıklıklaırn gözle görünür derecede yok olduğunu gördüm ve bende kullanmaya başladım. Kullanmaya başlayalı sadece 5 gün oldu. Henüz bişey yok ama olacağına inanıyorum Derya Baş 32 yaş

Botokstan çok korkuyordum. Çevremde yaptıranların botoks uygulamasından sonra çok komik olduklarını gördüm. O komik duruma düşmek istemedim. Bonie Anti-Rides Kremi yaklaşık 18 gündür kullanıyorum ve botoks yaptıran arkadaşımdan daha genç görünüyorum. Filiz Esmersoy 37 yaş

Yaklaşık 2 yıl önce Botoks yaptırdım ama kendimden nefret ettim uygulamadan sonra. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kremi kullanmaya başladım. Botoks yaptırdığıma, harcadığım paraya, çektiğim acıya ve çevreme karşı düştüğüm komik duruma şimdi pişman oldum. Muazzez Elliparmak 51 yaş
This entry was posted on 06:18 and is filed under , , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum:

Hürriyet haber