BÖLGESEL ZAYIFLAMA
01:24 | Author:
BÖLGESEL ZAYIFLAMA:

kadınlar en çok basen, göbek ve kalça bölgelerinde ki yağlanmalardan şikayetçilerdir. O bölgelerde kaslar hareketsize yakın olduklarından enerji kaybedip yağları yakması diğer bölgelere nazaran daha zordur. Ama günümüzde tıbbın ilerlemesi ile üretilen ilaçlar ve bantlarla artık bu sorunlar ortadan kalkıyor.
Bölgesel Zayıflama nedir? Bölgesel zayıflama vücudun basen, göbek, kalça ve bel bölgelerinde biriken yağların atılmasını sağlayan bir cümledir. Bu bölgeri ertmenin yolu egzersizlerden, diyetlerden ve bitkisel bölgesel zayıflama tabletlerinden geçer. Ayrıca biraz daha pahalı olan ve tam teşekküllü sağlık merkezlerince yapılan ultrasonik zayıflama yöntemlerinden geçer.

Bu bölgelerdeki ağ kitlelerini harekete geçirmek agzersizle başlamalıdır. Kolay ama sık sık yapılan düzenli egzersizler birlikte alınan bitkisel tedavi takviyelerle birlikte size daha formda olabilirsiniz.

This entry was posted on 01:24 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum:

Hürriyet haber