GÖBEK ERİTEN DİYET&EGSERSİZLER

Pek çok kişi yazın hala istediği formda olamamaktan şikayetçi. Bazı kişiler biraz zayıfladıysa bile istediği yerlerden (göbek, bel, basen) incelememekten yakınıyor. Normal diyet programlarında kişiler zayıflasa bile çoğu kişide daha çok yüz bölgesi inceliyor. Ama aşırı yağlı bölgelerde pek incelme olmuyor.

Sizlere 3 haftada, özellikle göbek-bel bölgesinden incelmeyi de sağlayacak özel bir program vereceğim. Ancak öncelikle şu noktayı vurgulayayım: Sadece diyetle bölgesel zayıflama tam olmaz. Beraberinde özel egzersiz ve bazı özel bitkisel mönüler gerekir. Bu programı 3 hafta uygulayın, 21'inci günün sonunda müthiş incelmeyi hayretle göreceksiniz.

Mekik hareketi
Dizlerimiz bitişik ve ayaklarımız birbirine paralel şekilde tabanları yeri gösterirken iki elimizi enseye koyup hızlı hızlı, sık sık ve kesik kesik hareketlerle karnımız acıyana kadar sabah ve akşam ellişer kez bu hareketi yapıyoruz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına yardımcı olur.

Sopalı hareket
Bu harekette de bir sopayı ense kökümüze alıp iki elimizi geçiriyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basıp süratli bir şekilde sağa ve sola doğru daha çok kalçadan yukarısını hızlı bir şekilde döndürerek birkaç dakikada bu hareketleri yapıyoruz. Bu haraket karnın yan tarafındaki kasların şekillenmesi ve göbeğin erimesini sağlar.

Bel kasları için mekik
Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizimize doğru hafifçe, sık sık ve seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu hareketi de birkaç dakika dayanabildiğimiz kadar yapmaya gayret ediyoruz. Daha sonra diğer taraftaki ayağımızı ve kolumuzu değiştiriyoruz. Bu hareket karnın yan tarafına doğru olan kasları çalıştırmak için yararlıdır.

Haftanın tek günleri bunları yiyin
Kalkar kalkmaz: 1 bardak ılık ballı limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon konacak).

Sabah sporu: 35 - 40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Bol ter atmaya gayret edin. Ardından fotoğraftaki gibi 15-20 dakika spor.

Duş: Ham ipek kese veya kabak lifi ile 5 dakika fırçalar gibi göbek, basen, popo, bel sertçe fırçalanacak. 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bölgeye masaj yapılacak.

Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali

Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.

Öğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derişiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı).

Ara(saat 15.00): 3-4 yulaflı bisküvi

Ara(saat 17.30): 1 adet yeşil elma.

Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası.

Gece: 1 bardak şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı karışım çayı içilecek.

Yasaklar:

Kolalı, şekerli içecekler
Kızartma
Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk - balık derisi, tam yağlı süt)
Alkol (özellikle bira)
Beyaz un,
Beyaz şeker
Doğum kontrol hapları
Aşırı gündüz uykusu
Çikolata
Yağlı çerezler
Cips
Zayıflatıcı çayı elinizden düşürmeyin

Bir su bardağı için 1-2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz. Akşam mümkün olduğunca erken yenilecek. Sabah ise erken kalkmak önemli çünkü erken kalktığınızda metabolizma hızlanır, sabah sporu ise vücudu canlandırır, harekete geçirir.

Vücuttaki yağlardan kurtulmanın en hızlı ve en etkili yoludur Figurin. Diğer zayıflama ürünleri bağırsakları çalıştırdığı için su ile beraber vücudumuza yararlı olan diğer faydalı enzimlerde vücuttan atılır.Figurin ise sadace vücuttaki yağları yakarak kilo vermenize yardımcı olur.
Piyasanın 1 numaralı zayıflama ürünü. Dünyanın en büyük ilaç üreticilerinden biri olan Ajanta Pharma tarafından üretilen mucize zayıflama kapsülü ile 1 ayda 8 kilo verebilir, kendinizi daha güzel daha formda bulabilirsiniz. Figurin ile hiç bir yan etkisi olmadan garanti zayıflayacak ve kilonuzu kontrol altında tutacaksınız.

FİGURİN’E NEDEN İHTİYACINIZ VAR?

Günümüzün hızla ilerleyen dünyasında, fazla zaman alan uygulamalara veya zahmetli diyet sınırlamalarına kendimizi vererek mükemmel formda kalabilmek zor bir görev olabilir. Bu nedenle, Ajanta Pharma yıllar boyunca yaptığı araştırma ve yeniliklerle güvenli ve etkili zayıflamaya yeni bir alternatif sundu. Figurin, imrenilecek hatlarınıza yeniden kavuşmanıza yardım eder!
Bilimsel bir başarı;
FİGURİN zayıflamak için bitkisel kapsül kullanımı kolaydır ve hızlı, bölgesel zayıflama sağlar.
FİLİZ AY
Bu güne kadar bir çok zayıflama ürünü kullandım.Ama şimdiye kadar olumlu hiç bir sonuç alamamıştım.Ta ki Figurin'i kullanana kadar.Şimdi istediğim kiloya ulaştım.Çok mutluyum.Bir arkadaşım da Figurin kullanmış fakat olumlu sonuç alamamış.Ama düzenli kullanmamış.Burada düzenli kullanım çok önemli.Buna dikkat ederseniz mutlaka kilo verirsiniz.

NERİMAN SEMERCİ
Teşekkürler Figurin.Açıkçası böyle bir sonuç elde edeceğimi hiç tahmin etmiyordum.Şaşırdııımmm.

AYŞEGÜL BALTACI
Figurin'i bir aydan beri kullanıyorum.Şimdiye kadar üç kilo verdim.Bu kiloyu hiç egzersiz yapmadan verdim.Aslında bana biraz spor yaparsam en az dört beş kilo verebileceğimi söylemişlerdi.

MEHMET TERZİ
Ben 37 yaşındayım.Bu güne kadar hep kilolu bir kişiydim ve bu yüzden psikolojim bozulmuştu.Herkesin benimle dalga geçtiğini düşünüyordum.Bir arkadaşım Figurin'i kullanmış.Bana da tavsiye etti.İlk önce önemsemedim.Çünkü daha önce de bir çok ilaç ve yöntem denedim.Kilo verdim;fakat tekrar geri aldım.Ama Figurin'i kullanınca kilo verdim ve tekrar kilo almadım.Ne kadar teşekkür etsem azdır.Artık kendime olan güvenim geri geldi.Çok mutluyum ve kendimi çok sağlıklı hissediyorum.

AYÇA DARBAZ
28 yaşında 1 yıllık anneyim.Hamileliğimde çok fazla kilo aldım.Zayıflama yollarını ararken Figurin dikkatimi çekti.Sipariş için aradığımda telefondaki bayanın da benim gibi yeni anne olduğunu ve Figurin'le kilo vermeye başladığını öğrendim.Güzel bir sohbetin ardından ben de kullanmaya karar verdim.Ne de olsa kadın,kadın halinden anlıyor.Teşekkürler.

ALİ GÜLSEVEN
Figurin'le tanıştığımda 100 kiloydum.Yaklaşık olarak 3 ay kadar düzenli olarak kullandım.Şu an 82 kiloyum.Kendimi çok iyi hissediyorum.Teşekkürler Figurin.
KULLANICI YORUMLARI
01:17 | Author:

Serap İzlem Ankara
Kısa bir süre kullandım ama etkisini hızla gösterdi. Çatlaklar üzerinde ki renkler düzelmeye başladı. Şimdi den teşekkür ederim. Saygılar

Züleyha Akyol
Ben uzun zamandır kullanıyorum. Güvenerek almamıştım ama inanın bana oldukça etkili. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ayşe Baş
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Ama mükemmel bir krem. Kesinlikle hiç olmazsa bir kere de olsa kullanın. Etkisini göreceksiniz.

Selda Tüzün
Biz ne kadar söylersek söyleyelim etkisini görmek için mutlaka deneyin. İnanın gözlerinize inanamayacaksınız.

Yelde Niroav
Ben henüz 21 yaşındayım. Ne doğum sonrası çatlağım var ne de kilo alıp vermeden ötürü. Bendeki çatlak sadece diz kapaklarımın arkasında ve oldukça fazla. Kullanmaya başlayalı henüz 15 gün oldu ve sanki kayboldular bile çatlaklar çok mutluyum. Ama krem henüz bitmedi bitene kadar devam edecem. Teşekkür ediyorum bana almam konusunda ısrar eden telefondaki ablaya. Herkese çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ilerde hamilelikten sonra alıp kullanacağım tek ürün olacak bu krem.

Arzu Ulutaş
Hamilelikten sonra oluşan karın bölgesi çatlaklarıma harika geldi. Buna krem denmez bu resmen ilaç. Teşekkür ederim. Kullanmaya devam :)

Dilek Ötügenli
Kremi almak için yetkiliye telefonla ulaştım ve beni etkileyici cevaplar verdikten sonra almaya karar verdim. Şimdi onlara sık sık teşekkür etmek için arıyorum. Kesinlikle alın ve kullanın.

Meral Alın
Ben oldukça memnun kaldım. Çatlaklarım çok fazlaydı. oldukça hızlı ve etkili bir çözüm.

Emine Kiraz
Benim yaşım 57. İnanılmaz çok çatlaklarım vardı. Hamileliklerimden sonra oluşan çatlaklarım çok fazlaydı. Çirkin bir görüntü vardı. Kızım bana bu kremi verdi. Şimdi yarı yarıya indi. Kullanmaya devam edeceğim tiryakilik yapan bir krem. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum. Ben iki aydır kullanıyorum. Kesinlikle memnun kalacaksınız.

Nilgün ataseven
Aklımda bir sürü soru vardı. Açtım bir gün telefon ve arkadaşa aklıma gelen her soruyu sordum. O kadar etkilendim ki anlattıklarından. Kızcağız bir kere deneyin sonra sizinle tekrar görüşelim dedi ve ben de tamam dedim. Şimdi artık o kızcağızı gündüz gece arayıp hem yeni sipariş veriyorum hem de arkadaşlarımı gönderiyorum. Anlayacağınız benim gibi nemrut biri memnun kadıysa yemin ederim siz hayli hayli memnun kalırsınız.

Nurbahar Yüzlü
Tamamen bitkisel bir krem. Zaten krem ne kadar yan etkisi olabilir ki. Ama çatlaklar konusunda oldukça etkili. Kesinlikle alın ve kullanın. Arayın sorun araştırın. İnanın çok etkileneceksiniz.

Berna Tylor
Anneler gününde anneme almıştım. Annemdeki değişimi fark edince inanılmaz şok oldum. Artık bende kullanıyorum. Harika bir ürün. Ama tek yapılması gereken düzenli kullanmak. Aksi halde yazık olur.

Aliye Kırk
Bu sitedeki ciltle alakalı her ürünü gözüm kapalı deniyorum. Çünkü ilk kullandığım çatlak kremiydi. Pek inanarak almamıştım. Ama çatlaklar yok oldu. Şimdi botoks kremini aldım ve kullanıyorum. İnanılmaz bir şey. Sihir gibi bir şey. Kesinlikle kullanın. Farkı herkes fark ediyor. Bu harika bir şey.

Ben peeling almıştım ve şok oldum. Olağanüstü bir krem. Tamamen pürüzsüz yapıyor. Bonie ye çok güveniyorum. Sonra çatlak kremini kullanmaya başladım. Ve yanılmadım. Yemin ediyorum o kadar etkili bir krem ki kullanmak gerek şart.

Yelda Candaş
Ben henüz 17 yaşındayım. Ama Figurin kullanarak oldukça zayıfladım. bu kilo alıp vermelerden cildimde çatlaklar oluşmuştu. Figurin i de buradan almıştım çok güvendiğim için çatlak kreminin detaylarını öğrendim. Ve kullanmaya başladım. Tam 48 gündür kullanıyorum. Ve çok memnun kaldım. Teşekkür ederim bonie ye ve Ekodukkan a.

Aslı Özşeker
Ben de çatlak falan yok ama etkisini annemi gördükçe anladım. Henüz çok gencim o yüzden kullanmaya ihtiyacım yok ama ilerde kullanacağım yegane bir ürün. Annemi gördükçe şok oluyorum. Mutlaka ama mutlaka deneyin. İnanın siz de şok olacaksınız. Esin 19

Ayfer Asyalı
Henüz ürünü alalı 2 gün oldu. Ama etkili olduğuna eminim. Çünkü arkadaşım uzun zaman önce kullandı ve inanılmaz derecede kurtuldu çatlaklardan. Ben eminim çatlak matlak kalmayacak.

Handan Tüter
Hamilelik sonrası çatlaklardan tamamen kurtuldum. Teşekkür ederim.

Esin Aktan
Daha 16 yaşındayken ameliyat olmuştum. Kilolarla ilgili bir sorunum vardı onunla ilgili ameliyat oldum. ama sonra kilolar gitti yerine bir sürü çatlak geldi. Annem bir sürü krem aldı. Hemen hemen her çatlak kremini denedim ama maalesef. Hatta en pahalılarının en meşhurlarını ama olmadı. Taaki Bonie çatlak kremini kullanana kadar. 3 adet kullandım ilk kullanmaya başladığımda pek etki göstermedi ama sonraları hızla etkisini gösterdi. Şimdi oldukça iyi bir vücüda sahip oldum. Teşekkür ediyorum.

Ayşegül Papatya
Doğumdan sonra oluşan çatlaklara o kadar iyi geldiki şimdi eskisinden daha güzel bir cilde sahibim. Bende % 100 etki yaptı tabi iki kutu kullandım çünkü oldukça fazla çatlağım vardı. Kesinlikle düzenli kullanmak gerekiyor. Teşekkür ederim bonie çatlak kremine.

Zarife Ballı
Ben hamilelikten sonra karnımda ve bacak arkalarında oluşan çatlaklardan çok rahatsızdım. Bir gün internette gezinirken bu siteyle karşılaştım aradım ve beni almaya ikna ettiler. Şimdi aldığım için çok teşekkür ediyorum. Ama tabi bir kutu yetmedi ikinciyi almak zorunda kaldım ama olsun şimdi çatlaklarımdan kurtuldum ve çok mutluyum. Teşekkür ederim.

Neşe Toprak
Yaşım çok küçük. Henüz 18 yaşındayım ama kilo verdikten sonra kalçalarımda ve basenimde çok derin çatlaklar oluştu. Çok çirkin bir görüntü oluştu. Sonra buradaki kullanıcı yorumlarını okudum ve denemeye karar verdim. İlk kullandığımda birşey olmadı ama ikinci kutuyu kullanmaya başladığımda inanılmaz bir değişim farkettim. Harika bir ürün. Düzenli kullanmayla çatlakları inanılmaz tedavi ediyor.

İrem Emirerdi
Ya inanılmaz bir krem. İnanarak kullanmadım ama şimdi herkese tavsiye ediyorum. Bir sürü müşteri kazandırdım siteye. Artık bu ürünü bedava alıyorum :))))))) Teşekkür ediyorum.

Dilek Erdoğan
Çatlaklarım için kullanmadığım krem kalmadı. Piyasadaki neredeyse tüm ürünleri kullandım çatlakları tedavi etmeyi bir kenara bırakın o bölgelerdeki tüylenmeyi arttırdı. Ama Bonie çatlak kremini denedim. Ve çok memnun kaldım. Kesinlikle içinizde şüphe kalmadan deneyiniz. İnanın %100 etkili bir krem.

Sema Taşlı
Ben bu kremi yeni kullanmaya başladım henüz bir etkisini görmedim ancak %100 doğal olduğu için kullanmakta bir mahsur görmüyorum.


Esra Erol Aydan
Bu ürünü sitenizde ilk gördüğümde pek emin değildim ama vücudumdaki çatlaklar giderek derinleşiyordu. Ben de hemen sitenizden sipariş ettim. 25 gün oldu kullanalı ama gözle görülecek kadar etkili oldu. Küçük çatlaklar adeta yok oldu. Sıra derin çatlaklara. Sağol Bonie ve sağol Ekodukkan.

Aydan Kırkiki
Selam. Öncelikle teşekkür ediyorum harika bir ürün ve bu ürünü bizimle tanıştırdığınız için. 43 yaşındayım ve üç çocuk annesiyim. Bu ürünü kullanmaya başlayalı iki ay oldu ve çatlarlar o kadar azaldı ki bu kadarı bile benim için yeterli ama devam edecem.

Ayla Büyükçelen
Merhabalar. Yazları rejim yapıp zayıflamak, kışları da aksine yemek yiyip kilo almaktan vücudumda daha genç olmama rağmen çok çatlağım oldu. Özellikle basenler bulunan bu çatlaklardan kısa bir süre önce kurtuldum. 3 ay kullandım bonie yi. Çok mutluyumç Herkese tavsiye ederim.

Kamuran Yiğiter
Benim yaşım henüz 16. Ama kilo kaybından sonra oluşan çatlaklar zayıf olmama rağmen çirkin bir görüntü sağlıyordu. Onlardan kurtulmak için kullanmaya başladım Bonie kremi. Ve çok memnun kaldım. Herkes mutlaka kullanmalı.

Emine Yıldırım
Ben 55 yaşındayım ama bonie kremi kullanmaya başladıktan sonra yaşım 40 civarı oldu. Teşekkürler Bonie krem.
Günümüzde bir çok insanın sorunu haline gelen kilo probleminizden FİGURİN sayesinde kurtulabilirsiniz.Tamamen bitkisel olan Figurin vücudunuzdaki yağları daha çabuk yakmanıza yardımcı olarak daha kolay zayıflamanızı sağlar.Ayrıca Figurin ile verilen kilolardan tamamen kurtulmuş olursunuz;yani Figurin'le verdiğiniz kilolar kalıcıdır.

Ayrıca Figurin vücuttaki kötü kolestrolün ve trigiliserid oranının da düşmesine yardımcı olur.Metabolizmanızı hızlandırarak kilo vermenizi çabuklaştırır.Ayrıca hiçbir yan etkisi olmadığı kanıtlanmış olduğundan güvenle kullanabilirsiniz.
BONIE ÇATLAK KREMİ
00:42 | Author:
Hamilelik öncesinde ve sonrasında oluşan karın, kalça ve basen çatlakları için kullanabileceğiniz ve % 100 e yakın olumlu etkisi olan tek ürün Bonie Çatlak Kremidir. Gebelikte çatlak önleyici olan bu krem aynı zamanda gebelik sonrası oluşmuş olan tüm çatlakları tedavi edici bir özelliğe sahiptir.

Çatlaklar sadece hamilelikte oluşmayabilir. Kilo alıp vermelerden ya da ergenlikte oluşan çatlaklarada oldukça iyi geldiği ispatlanmıştır. Kullanıcıların memnun kaldığı tek üründür. Kullanırken yapılması gereken en önemli uygulama masajdır. Masajla çatlakların bulunduğu bölgenin kan dolaşımı hızlandırılır. Bonie çatlak kremi bu uygulama sonrasında daha etkili ve hızlı bir şekilde etki gösterir.

Her yaşta çatlak oluşabilir. Bu krem sayesinde yavaş yavaş çatlaklardan kurtulabilirsiniz. Bonie Çatlak Kremi diğer çatlak kremleri gibi değildir. Mutlaka kullanmalısınız.

Hürriyet haber