LAHANA KAPSÜLÜ
05:21 | Author:

CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülleri:

Şimdiye kadar Lahananın zayıflamayla ilgili faydalarını saymakla bitiremedik.Lahananın faydasını bilenler zahmet dolu pişirme yöntemlerine başvurmuşlardır. Üstelik uygulanan katı rejimler ve diyetlerde istenilene ulaşmayı her zaman zorlaştırmışlardır. Ama artık elinizin altında CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülleri var. Çok iyi biliriz ki hepimizin mutfağında pişen lahana çorbalarının zayıflamaya etkisi çok büyüktür. Ancak CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülleri artık lah

ana çorbalarından 3 kat daha fazla zayıflatıcı özelliği bulunmuştur. her bir CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülünün içeriğinde zayıflatıcı özelliği çok fazla olan maddeler bulunmaktadır. Bu maddeler konsantre dilmiş maddelerdir. Bu maddeler vücuda girer girmez doğal yolla çözündüğünden etkisini hızla gösterecektir. Vücuttaki yağları hızla çözer. Karın ve bel bölgesi, kalça bölgesi, basen ve bacak bölgelerinde ki biriken yağları parçaladığından o bölgelerdeki yağların hızla eritilmesini sağlamaktadır. Vücuttaki yağ fazlası CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülleri ile vücuttan hızla atılır. Yağ çözücü etkisinden dolayı CabbagePow Lahana Çorbası
Kapsülleri zamanın en bitkisel ve hızlı yağ yakıcısı sayılmaktadır. Fazlaca birikmiş olan yağlardan kurtulmanın en etkileyici, en güvenilir yoludur. Üstelik verilen kilolar kalıcı olarak ortadan kaybolur.


CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülleri lahana çorbalarından çok daha fazla hızlı zayıflatıcı özelliğine sahip maddeler içermektedir. CabbagePow Lahana Çorbası Kapsüllerinin her birinde üç tabak lahana çorbası konsantresi bulunmaktadır. Her yemekten yarım saat kadar önce alınan CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülleri bol su ile içildikten hemen sonra, mide içerisinde öğütüldükten sonra, mideye giren besinlerde bulunan yağların emilimini engeller. Böylece vücut ihtiyacı olan enerjiyi depolanmış yağları kullanacağından yağlar hızlı atılacaktır.


ÜRÜN TANIMI:
CabbagePow Lahana Çorbası Kapsüllerinin içeriğinde lahana çorbasında bulunan maddelerin konsantresini içeriri. CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülleri sayesinde beslenme alışkanlığımız içinde bulunan gıdaların besin değerlerinin daha arttırılıp zenginleştirilen vitamin ve proteinlerle güçlendirilmiştir.


İÇERİĞİ:
Beyaz lahana tohumu, askorbik asit, kereviz tozu, domates tozu, havuç tozu, E vitamini, kırmızı biber tozu,soğan tozu, Niasinamid, Kalsiyum-D-Pantotenat, B6 vitamini, B2 vitamini, Folik Asit, Biotin, B12 vitamini, Ayırıcı madde: Magnezyumstearat-E171. Kapsül maddesi: selulosa (bitkisel)


AMBALAJ: Adedi 45 gramlık 60 kapsül
BESİN DEĞERLERİ:

Besin Değeri100 gr’ da 3 kapsülde (%RDA*)
Sebze ekstresi80 gr1800 mg
E Vitamini219 mg4,92 mg (45)
C Vitamini1680 mg37,80 mg (45)
B1 Vitamini41 mg0,93 mg (45)
B2 Vitamini41 mg0,93 mg (45)
Niasin467 mg10,50 mg (45)
B6 Vitamini55 mg1,23 mg (45)
Folik Asit5300 mg120,00 mg (45)
B12 Vitamini26 mg6,00 mg (45)
Biotin3,3 mg0,075 mg (45)
Pantotenik Asit160 mg3,60 mg (45)


*RDA= Recommended Daily Allowance (tavsiye edilen günlük gereksinim)
Aç kalmadan zahmesizce ve kolayca kilo vermek, kilonuzu kontrol etmek artık hiç zor değil.


ETKİSİ:

  • Vücudumuzda bulunan zararlı toksinlerin atılması için içeriğinde ekstra vitaminler bulunmaktadır.
  • Bağışıklık sistemimizin güçlenmesine neden olur.
  • Hızlı kilo alıp vermekten dolayı oluşan selülitlere karşıda oldukça etkilidir.
  • Kırışıklıklara karşı faydası vardır.
  • Açlık hissinibastırıp tokluk hissi verdiğinden daha az yememizi sağlar.
  • Daha az yediğimizden vücuda fazla yağ alınmadığından, vücudun ihtiyacı olan yağ miktarını depodan harcadığından fazla yağların hızla vücuttan atılmasını sağlamaktadır.,
  • Fazla yağ birikmediğinden oluşabilecek kalp ve damar hastalıklarını engellyici bir özelliğe sahiptir.
  • Kasere karşıda etkisi olduğu gözlenmiştir.
  • Vücuttan zararlı toksinlerin atılmasına yardımcı olduğundan, vücut hücrelerinin erken yaşlanmasını engelleyici bir özelliğe sahiptir.

KULLANIMI:
CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülleri her yemekten yarım saat önce alınmalıdır. bol miktarda su ile alınmasında fayda vardır. Günlük en fazla alınacak CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülleri 3 ü aşmamalıdır. Unutulmamalıdır ki her şeyin fazlası zararlıdır.


VERİMİ ARTIRMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER:


  • Düzenli kullanmak.


  • Her yemekten evvel yarım saat önce Bol su ile alınmalıdır.


  • Gün içerisinde mutlaka en az bir aat kadar tempolu bir şekilde yürüyüş yapılmalıdır. CabbagePow Lahana Çorbası Kapsüllerinin verimini artırmak için özellikle tavsiye edilmektedir.


  • Kilonunuzu mutlaka haftada bir kez kontrol amaçlı tartılmanız gerekmektedir.


  • Unutulmamalı ki hiç bir şey tek başına çare değildir. CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülleri etkisini arttırmak içinde yapılması gerekenlerin yanında;
    1. Grup; meyveler, Tatlılar
    2. Grup; Sebzeler (her türlü sebze alınabilir) yağsız yeşil salata
    3. Grup; Proteinler (Et, süt, yumurta, tavuk, balık, hindi, yoğurt vb)
    4. Grup; Karbonhidratlar (Pilav, makarna, patates, unlu mamüller, şeker vb)
    1. Grup, 3. Grup ve 4. Grup kesinlikle bir arada tüketilmemelidir. Tüketim aralarında en az 3 saat bulunmamalıdır.
    Grup her öğün tüketilebilir. Öğünlerde ana yemekler yağsız ızgara et-tavuk-balık. Kahvaltıda yağsız peynir yenmeli.

This entry was posted on 05:21 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum:

Hürriyet haber